Voeding

Food Diary in Pictures

Terug van weggeweest: Food Diary in Pictures! In deze blog laat ik zien wat ik de afgelopen dagen allemaal heb gegeten! Een food diary met heel veel groenten, havermoutje (of course)  maar ook ruimte voor een stuk taart!

Lunchtijd! Vier volkoren boterhammen, waarvan twee met muhammara (en dat groene prakje erop is een avocado die toch niet heel rijp was), eentje met pindakaas en banaan en een half sneetje appelstroop. Daarbij een salade van spruitjes, sperziebonen, tomaten en aardappel! Een voedzame lunch wat mij betreft! 

Zelfgemaakte pompoensoep met geroosterde broccoli en zelfgemaakte flatbreads! De bloemkool heb ik in de oven geroosterd met wat currypasta!

Bij mijn ouders at ik gebakken tempeh, met zilvervliesrijst en heel veel groenten! Simpel, maar dit zijn vaak de lekkerste maaltijden!

FALAFEL! Ik ben echt dol op falafel met een pitabroodje! Heerlijk met veel groente erbij! Dit at ik als avondeten. 

Natuurlijk havermout! Met bevroren rood fruit, lijnzaad en wat noten. 

Twee boterhammen met tofu, muhammara, tomaat en sla. Dit moet een stuk taart voorstellen! Het was een klein beetje mislukt, want ik had ‘m dikker en steviger verwacht! Desalniettemin was het heel erg lekker en fris! 

 Gekookte broccoli met aardappels waar ik wat tahin overheen heb gedaan! Daarbij gebakken tofu en een schaaltje met rauwe rode kool. Vreemde combinatie? Ja zeker, maar wel lekker. 

Oats never get bored! Dit keer met gemaakt met geraspte wortel, koek- en speculaaskruiden en daarop een mandarijntje, zelfgemaakte granola en rozijnen. 

Een beetje variatie in de havermout maken. Deze keer met rauwe cacaopoeder en een topping van kiwi, lijnzaad, banaan en wat gemengde noten. 

Sojakwark met zelfgemaakte granola, sinaasappel en appel. 

Een avondje Netflix op bed met roggebrood met pindakaas en tahin. Daarbij nog lekker veel fruit! Een heerlijk avondje, al zeg ik het zelf! 

Oke, omdat ik havermout zo lekker vind. 

Zoals je ziet eet ik vooral veel havermout! Elke ochtend start ik mijn dag met een bakje havermout. Ik vind het ontzettend lekker, het is voedzaam en geeft mij de hele ochtend een vol gevoel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: