Recepten

Vegan CarrotCake Oatmeal

Yeaah! Weer tijd voor een recept met mijn favoriete ingrediënt ever! HAVERMOUT! Ik heb altijd periodes waarin ik op een bepaalde manier mijn havermout maak. Afgelopen tijd had ik een fase met wortels. Elke ochtend ging er een grote winterpeen door mijn havermoutpapje. Op deze manier kreeg ook lekker veel veggies en beta-caroteen (vitamine A) binnen! Drie hoeraatjes voor dit lekkere en makkelijke recept!

Ingrediënten (voor 1 grote eter ??‍♀️)
* 80 g havermout
*
 250 ml plantaardige melk
* 1/2 banaan
* 1 winterpeen (liefst biologisch)
* 2 tl kaneel
* 4 walnoten
* 1 dadel, in stukjes gesneden
* 2 el (zelfgemaakte) granola

Bereiding
Prak de banaan in een pannetje en voeg de havermout en plantaardige melk toe. Meng het geheel goed door elkaar. Rasp de winterpeen in het pannetje en roer het nogmaals goed door. Voeg het kaneel toe en laat het geheel staan totdat je de gewenste dikte hebt. 

Schep het in een kom en garneer het met de walnoten, dadel en granola. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: