Recepten

Never-Nooit-Genoeg-Veggies Sandwich

Zoals de naam het al zegt: ik kan nooit genoeg veggies eten. Ik denk dat ik zeker wel 600 gram groenten per dag eet. Zo doe ik vaak een wortel door mijn havermout (of ik eet er een op tijdens het bereiden van mijn havermout), eet ik tussendoor altijd wat komkommer, tomaat en paprika, beleg ik mijn boterhammen altijd met iets van groenten en eet ik tijdens het avondeten met gemak een zak wokgroenten van 400 gram op. Ook deze sandwich bevat genoeg veggies! Eet smakelijk.

Ingrediënten (voor twee grote eters)
* 2 rauwe, rode bieten
* 1/2 komkommer
* 3 wortels
* 8 radijsjes
* 1 avocado
* 4 el hummus
* 8 sneden volkorenbrood
* Peper en zout naar smaak

Bereiding
Doe de bieten, komkommer, wortels en radijsjes één voor één in een keukenmachine of snijd deze met de mandoline. Halveer de avocado en haal de pit eruit. 
Besmeer de sneetjes brood met de hummus en de avocado. Leg hier de groenten bovenop. Zoveel als je wilt. Klaar is je Never-Nooit-Genoeg-Veggies-Sandwich. 

Zoals je vaak ziet in mijn gerechten. Ik hou van eenvoud. Ook ik heb vaak geen zin om urenlang in de keuken te staan. Wat vind jij leuker? Urenlang in de keuken staan voor een moeilijk gerecht of liever binnen een half uurtje klaar?

Eén reactie

  • Mama

    Ha liever in korte tijd klaar, en zeker met dat mooie weer nu!

    Ziet er heerlijk en vooral kleurrijk uit, wat t nog aantrekkelijker maakt je recept van vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: