Recepten

Mijn Favoriete Recepten

Regelmatig ga ik op andere websites kijken of ik leuke en lekkere recepten kan verzinnen. Een beetje inspiratie op doen. Zelf ben ik niet een echte keukenprinses, dus kan ik altijd wel wat hulp gebruiken van anderen. Hieronder deel ik mijn favoriete recepten van andere websites.
Allemaal vegan ?

 

Living The Green Life

 

Voor kerst heb ik het boek Easy Vegan gekregen van Living The Green Life. Wat werd ik enthousiast van dit boek zeg. Heerlijke recepten en allemaal zo simpel om te maken. Ook op de website staan heerlijke recepten vermeld zoals deze Nasi Goreng of deze heerlijke Vegan Bountytaart. Succes gegarandeerd!

 

Lisa Steltenpool

 

Van september 2017 tot november 2017 heb ik stage gelopen bij Lisa Steltenpool en ik kan mij de eerste dag nog goed herinneren. Als lunch hadden Lisa en ik een heerlijke soep gemaakt van gegrilde paprika en zongedroogde tomaatjes. Een simpel maar toch vullend soepje. Een ander favoriet recept van deze website is de Healthy Vegan Poke Bowl. Het bewijs dat plantaardig eten hartstikke lekker en simpel kan zijn. 

 

Lisa Goes Vegan

 

Op de website van Lisa Goes Vegan heb ik mijn favoriete recepten wel gevonden. Zoals deze Vegan Wortel Linzen Burgers, gemaakt van: (precies) wortels en linzen. Normaal mislukken zelfgemaakte burgers wel eens bij mij, maar bij deze was het in 1 keer raak. Lekker op een speltbroodje of meergranenbolletje. Een ander heerlijk bak recept is deze Fluffy Bananabread. Simpel en snel te maken met weinig ingrediënten.

 

Kijk snel eens op deze drie websites. Zo krijg je zelf je hardcore carnivoor familie aan de plantaardige voeding ?.

%d bloggers liken dit: