Persoonlijk

Wat maakte mij blij in de maand mei?

De afgelopen tijd heb ik een aantal blogs geschreven die misschien iets minder vrolijk waren. Ik vond het dan ook wel weer tijd worden voor wat vrolijkheid, want de maand mei heeft ook genoeg mooie dingen gebracht. Grote en kleine dingen, maar allemaal met hetzelfde effect: ze bezorgde mij een blij gevoel.

I am a rich bitch!

Regelmatig vind ik wel een paar eurocenten op straat. Vijf cent, tien cent en soms zelf vijftig cent (!), maar afgelopen maand was het helemaal feest. Ik vond een biljet van vijf euro in de supermarkt. Nu begrijp je wel, dit ga ik niet naar de servicebalie brengen en dan vertellen dat ik dit gevonden heb. Uiteraard heb ik dit in mijn eigen zak gestopt (portemonnee in dit geval). Ja, ik was op dat moment een heel blij meisje.

Een nieuw begin?

Dit is een ding met dubbele gevoelens. Ik ga namelijk ergens anders werken. Na ruim tien jaar bij de Albert Heijn gewerkt te hebben gaat dit AH meisje een Ekoplaza meisje worden. Spannend? Zeker, maar ik heb er ook wel weer zin in. Een nieuwe start, nieuwe kansen en nieuwe mensen ontmoeten. Echter neemt het niet weg dat ik de Albert Heijn ook ontzettend ga missen, want diep van binnen blijft de Albert Heijn altijd in mijn hart.

Scriptie afronden

Ik weet het nog heel goed. Het eerste jaar van de opleiding leek het schrijven van een scriptie nog mijlenver en nu is het gewoon zo ver: ik heb mijn scriptie afgerond. Het enige wat ik nu nog moet doen en ‘m officieel inleveren en dan keihard duimen dat ik het gehaald heb. Natuurlijk hoop ik dat ik het haal, maar ik ben nu al f*cking trots. Nooit gedacht dat ik een scriptie kon schrijven.

Aankomen en eten

Sinds ik de stap heb genomen om mijn gewicht en gezondheid echt serieus te nemen heb ik een hele andere kijk op voeding gekregen en dat maakt mij blij. Eten zie ik nu als iets wat mijn lichaam nodig heeft en waar ik van mag genieten. Bijkomend (en noodzakelijk) voordeel: ik kom ervan aan. Zo ben ik deze maand ook weer wat aangekomen en daar word ik blij van. Op weg naar een mooi en gezond lichaam!

Wat heeft jou de afgelopen maand blij gemaakt?

Eén reactie

 • Betty

  Blij was ik deze maand dat mijn jongste dochter een ander en gezonder pad is gaan bewandelen wb haar gezondheid met nu al een heel mooi resultaat.!!! Maar natuurlijk was ik om meer dingen blij.
  Eén goede 20 weken echo van ons 2e kleinkind in wording,!!
  Een kleinzoon van bijna 2 waar we heerlijk mee een aantal dagen weg zijn geweest samen met zijn papa en mama en we ook prachtig weer erbij hadden.
  Blij ook dat onze zoon en schoondochter zo aan ’t genieten zijn van hun reis door Amerika en Canada.
  En blij dat ik van dit alles mag meegenieten en reuze trots op mijn gezin ben en BLIJ!!!
  Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: