Persoonlijk

Wat je nog niet wist van mij!

Tijd om weer wat gekke, leuke (of minder leuke) en grappige weetjes over mij te vertellen. Net zoals ieder ander mens heb ik deze ook. Dat is nou het leuke van mens zijn. Kijk én luister mee!

Ik ben een keer op de radio geweest

Met mijn nummer 1 hit….. Nee gekkigheid. Het klopt wel dat ik op de radio ben geweest. In 2017 heb ik stage gelopen bij Lisa Steltenpool. Zij is een online diëtist met de focus op plantaardige voeding. Tijdens deze stage had Lisa aan mij gevraagd of ik het leuk zou vinden om geïnterviewd te worden op NPO Radio 2. Natuurlijk vond ik dat leuk. Het ging over veganisme en heb ik ongeveer 5 minuten met de vrouw van de radio gepraat. Luister hier het fragment

Vroeger was ik de grootste vleeseter die je maar kon bedenken

In de tijd dat ik bij mijn ouders woonde (en voor mijn eetstoornis) was ik een ongelooflijk grote vleeseter. Thuis hadden we altijd een stukje extra vlees en als het moment was aangebroken dat deze verdeeld moest worden onder mijn vader, broer en ik, stak ik steevast mijn vinger op. Ja, een stukje vlees ging er altijd wel in. Toen ik op mijzelf ging wonen ben ik steeds minder vlees gaan eten -en toen dus een tijdje helemaal niet, want vegan- en nu eet ik heel af en toe weer wat vlees. Ik ben een grote twijfelkont zoals je ziet (wel, niet, wel, niet, wel, niet)

De peuterspeelzaal

Na de middelbare school had ik de ambitie om pedagogisch medewerker te worden en iets met kinderen te gaan doen. Ik besloot daarom om de opleiding pedagogisch medewerker te gaan doen op het MBO. Na drie tot vier maanden kwam ik erachter dat dit totaal niks voor mij was. Ik vond al die kinderen maar te druk en ze luisterde gewoon niet. Na vijf maanden ben ik dan ook gestopt met die opleiding, want ik werd er niet bepaald gelukkiger van. Hoewel ik van mijn stagebegeleiders juist te horen kreeg dat ik zo goed met kinderen kon omgaan, was het niet voor mij weggelegd.

Overdag film kijken

Kan ik niet. Dit heb ik overgenomen van mijn mama. Voor zover ik weet heeft mijn moeder ook altijd de drang om na 20 minuten stil zitten wat te gaan doen. Dat pluisje op de grond opruimen, even de was opruimen, naar de keuken lopen om het aanrecht schoon te maken, naar buiten toe en noem het maar op. Ik kan het gewoon niet. Tenzij ik niet thuis ben, want dan is het een beetje raar als ik opeens de was ga opruimen 🤔.

Vakanties

Ik kijk altijd ongelooflijk uit naar op vakantie gaan. Het idee om even weg te zijn van je eigen omgeving en lekker ontspannen. Maar zodra het zover is en ik met mijn (ongelooflijk lekkere) billen op het strand lig of een ijsje lik onder de Italiaanse zon heb ik al weer zin om naar huis te gaan. Ik houd ervan om lekker bezig te zijn en mij nuttig te voelen. Twee weken vakantie zou ik dus ook niet volhouden, omdat ik dan (in mijn ongelooflijk lekkere) billen onrust krijg en zelfs heimwee krijg naar het stofzuigen of de was doen. Neemt niet weg dat ik het wel fijn vind om even weg te zijn van thuis en de eigen omgeving, maar dan voor maximaal een week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: