Persoonlijk

Vegan Voedingsdagboek.

Ik vind het altijd erg leuk om te kijken wat andere eten. Vandaag neem ik jullie mee naar wat ik de afgelopen dagen heb gegeten. 

Havermout! Zoals elke dag begin ik mijn dag met een bakje vol met havermout. Ik word elke keer weer blij als ik ernaar kijk.

Koud weer vraagt om een verwarmend kopje thee. Ik maakte een lekker kopje thee voor mijzelf met gember, citroen en kurkuma.

Ja, hallo  ??‍♀️. Weer tijd voor een bak havermout. 

Twee boterhammen met hummus, spinazie, wortel en geroosterde rode bietjes als pre-lunch. Vervolgens at ik nog twee boterhammen. Één met pindakaas en één met appelstroop. 

4 sneetjes zelfgebakken brood met hummus, jam en pindakaas. Daarbij een mengseltje van scrambled tofu met spinazie en tomaten.

Goodmorning! Havermout met bevroren blauwe bessen, granola en dadels.

Lekker avondmaaltijdje met geroosterde kikkererwten, geroosterde bietjes, zoete aardappel uit de oven en broccoli. Ik krijg alleen nooit de zoete aardappel krokant. Iemand ideeën?

Een bakje walnoten voor onderweg. Deze bakjes zijn ongelooflijk handig om mee te nemen.

Ontbijten en ondertussen een YouTube filmpje kijken. Één van mijn favoriete bezigheden. 

Een afternoon snack. Volkoren boterham met pindakaas en een sinaasappel.

Lunchtijd! Vier sneetjes zelfgebakken brood met een glas tomatensap en een mix van gebakken spinazie en tomaat met wat edelgist. 

Heaven! 

Middagsnack!. Zelfgemaakte twisterbroodje met een sinaasappel en een oranje paprika. 

En we sluiten af met mijn favoriete avondmaaltijd van dit moment! Harira soep!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: