Persoonlijk

Random Facts About Me

Iedereen heeft wel bepaalde gewoontes die typerend zijn voor jou als persoon. Gekke, leuke, stomme of bijzondere gewoontes. Je kan het zo gek niet bedenken. Toch ben ik blij dat ik ook deze gewoontes heb, want dat maakt mij als mens bijzonder. Net als jij. 

#TeamHavermout
Zoals je misschien wel op mijn website en Instagram voorbij hebt zien komen: ik ben gek op havermout. Deze liefde is ongeveer in 2011 begonnen en nooit meer weggegaan. Mijn dag is ook gewoon niet compleet zonder havermout te eten. Ik gebruik dan ook een grote portie havermout (100 g, terwijl een 'normale' portie 40 g is), zodat ik extra lang kan genieten van mijn bakje liefde.

Moeite met stilzitten
Ik ben niet zo goed in stilzitten. Als ik een uur op mijn kont zit dan krijg ik alweer kriebels in mijn benen om wat te gaan doen. Daarom sport ik elke dag ook en als ik niet kan sporten dan zorg ik ervoor dat ik minstens een uur kan bewegen. 

Tomatenhoofd
Net zoals havermout, ben ik ook dol op tomaten. Elke dag eet ik bij de lunch een tomaat. Gebakken of rauw. Ik vind het gewoon lekker. Dus daarom doe ik het ook. 

Kleine lepels

Ik gebruik graag baby bestek. Ik vind het gewoon niet fijn om met 'grote mensen bestek' te eten. Als ik bijvoorbeeld een baby lepel gebruik heb ik het gevoel dat ik langer over mijn eten kan doen (en dus langer kan genieten). 

Sip kunnen zijn omdat het eten op is

Dit heb ik vooral na mijn ontbijt en lunch. Ik heb dan altijd even een dipje, want dan moet ik weer een dag wachten tot ik weer mijn ontbijtje en lunch kan eten. Weird ??‍♀️

Elke dag planken
Elke dag plank ik minimaal 2 minuten. Of het effect heeft weet ik niet, maar het is een ritueel dat zo zit vastgeschroefd dat ik niet meer zonder kan.

Hete drinker
Mijn vriend heeft soms het idee dat ik een loden pijp heb, want ik drink mijn thee het liefst heel erg heet. Nadat het water gekookt is neem ik vaak al na 4 minuten een slokje zonder te merken dat het ongelooflijk heet is. Ik weet dat het niet zo gezond is (verhoogd risico op slokdarmkanker), maar ik voel dan gewoon geen pijn. Misschien toch maar een wekkertje zetten. 

Voor de rest kus ik drie keer de grond als ik wakker word, raak ik mijn tenen aan als ik ga douchen en zing ik elke dag "ik word altijd wakker met een wijsje in mijn hoofd". Nee, dat is een grapje. Heb jij ook zulke gekke gewoontes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: