Persoonlijk

Nee maar… echt waar?

Tijd voor wat weetjes over mij. Gekke weetjes, leuke weetjes, rare weetjes, onnozele weetjes en noem het maar op. Vind je het leuk om dit te weten? Lees dan dit blog. Vind je het niet leuk om te lezen? Lees dit blog dan niet.

Bruine bananen

Bij het zien van iemand die een groene banaan eet krijg ik al een rilling! Hoe-kan-je-in-g*dsnaam-een-groene-banaan eten? Een groene banaan smaakt nergens naar en geeft een raar gevoel in de mond. Voor mij dus een bruine banaan. Nog het voordeel van een bruine banaan: het maakt je havermout extra romig!

Navel naar buiten

Ik behoor tot de groep mensen die de navel naar buiten heeft steken. Ik heb lang gedacht dat dit ‘normaal’ was, totdat iemand mij erop wees door te zeggen: ‘he, wat grappig, jij hebt een naar buiten stekende navel.‘ Dus ja, sindsdien leef ik met de gedachten dat ik (mijn navel) anders is dan de rest. Arme navel, maar wat ben ik blij met mijn navel (lees: geen last van navelpluis). K

Kleding uit, pyjama aan

Één van de eerste dingen die ik doe als ik thuis kom is mijn kleding uittrekken en mijn pyjama aan doen. Ik vind het, na een dag werken, gewoon fijn om mijn kleding en bh uit te trekken en lekker in mijn pyjama rond te lopen (of dansen). Vrijheid=blijheid zeggen ze dan toch?

Don’t like to share my food

Ja, dat vind ik lastig. Eten delen. Als ik iets erg lekker vind of gewoon aan het genieten ben van mijn eten wil ik niet dat een ander vraagt: ‘he, mag ik een stukje proeven?’ Nee! Nee! Nee! Ik wil het gewoon zelf opeten, omdat het zo lekker is. Overigens moet ik wel eerlijk zeggen: ik eet wel graag van anderen een hapje mee.

Eerst opruimen dan pas eten

Deze gewoonte heb ik denk ik van mijn moeder meegekregen. Ik weet nog goed dat tijdens het avondeten mijn moeder altijd eerst de keuken en vaat opruimde voordat we na het warme eten aan het toetje begonnen (in deze tussentijd begon ook altijd de ruzie’s tussen mijn broer, zus en ik). Nu doe ik dat ook (die ruzie’s niet dan. Ruzie met je zelf maken is best lastig namelijk #doeislief). Nadat ik heb gekookt of havermout heb klaargemaakt, maak ik altijd eerst de pannen schoon en maak de keuken schoon. Het geeft mij gewoon een rustig gevoel, anders eet ik zo gehaast.

Linda is de naam

Vroeger had ik de grote wens om Linda te heten. Anneloes vond ik geen mooie naam, maar Linda wel. De reden dat ik Linda zo’n mooie naam vond is vanwege mijn buurvrouw (die dus Linda heette, zo heet ze nog steeds maar ze is mijn buurvrouw niet meer 😉). In mijn ogen was Linda een ontzettend knappe vrouw waar ik tegenop keek. Bovendien had ze ook nog twee honden en daar was ik wel jaloers op, want ik wou ook een hond hebben. Nu sta ik bij de familie om andere redenen bekend om de naam Linda (misschien een verhaal voor het volgende blog “Nee maar…. echt waar?”).

Zo dat waren weer wat weetjes van mij! Wat zijn jouw gekke, leuke, onnozele of rare weetjes?

Eén reactie

  • Paul

    Mijn gekke weetje is dat ik een zusje heb die soms net doet alsof ze een tweelingzus heeft zodat ze 2x een gratis product kan scoren! Daarnaast krijg ik altijd last van mijn neus als ik mijn teen stoot. (Hoe dan?!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: