Persoonlijk

My Morning Routine

Ik vind het altijd inspirerend om bij anderen te kijken hoe zij de ochtend starten. Zoals iedereen heb ik ook mijn eigen ochtend routine. Benieuwd hoe ik mijn dag begin? Kijk dan snel verder!

05:10

Het moment dat de wekker gaat. Elke dag sta ik om 05:10 op (behalve op zondag). Ik doe mijn ogen nog even een minuutje dicht en sta op. Ik drink mijn hele Dopper fles leeg om vervolgens een sprintje naar de wc te nemen. Hierna loop ik naar de badkamer om mijn sportkleding aan te trekken en mijn tanden te poetsen. Ja, ik poets mijn tanden gelijk na het opstaan. Na het wakker heb ik vaak zo’n vieze smaak in mijn mond en ik weet dat het beter is voor mijn tanden om niet direct na het eten (dus ontbijt) je tanden te poetsen.

05:20

Tijd om een work-out te doen. Hardlopen, yoga, HITT of krachttraining. Elke dag weer een verrassing. Het liefst doe ik een HITT work-out of ga ik hardlopen. In de ochtend heb ik namelijk de meeste energie, dus sporten in de ochtend is helemaal mijn ding zeg maar! 


06:20

Na al dat sporten ben ik wat zweterig dus een verfrissende douche is dan niet verkeerd. Stiekem heb ik wel een hekel aan douchen. Ik vind het zonde van mijn tijd en helemaal niet leuk om te doen. Als ik mijn haar niet was ben ik na 1 minuut wel weer klaar onder de douche. Tijd om mij aan te kleden. En ook dat gaat bij mij snel. 

06:30

Tien minuten later sta ik dan ook in de keuken om mijn ontbijt en lunch voor stage klaar te maken. Zo snel als ik ben met douchen en aankleden zoveel tijd heb ik nodig om dit voor elkaar te krijgen. Zoals jullie weten ontbijt ik altijd met havermout en het liefst maak ik deze altijd een beetje mooi (want het oog wil ook wat toch?). Na een halfuur ben ik klaar om te ontbijten en heb ik mijn lunch voor de dag klaar staan. Tijdens het eten van mijn havermout kijk ik vaak een filmpje op You-Tube.

07:15

Na het ontbijten stap ik op mijn fiets om te vertrekken naar stage. Ik begin graag een beetje op tijd op stage, zodat ik ook eerder naar huis kan. Ik zet een lekker muziekje op en drie kwartier later ben ik op stage! 

Dit is hoe ik mijn dag 9 van de 10 keer begin. Lekker vroeg en actief. Ik durf dan ook wel te zeggen dat ik een ochtendmens ben, want vaak lig ik om half tien ’s avonds wel in mijn bed. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: