Persoonlijk

Mijn Vijf Favoriete Dingen Van De Maand April

Een nieuwe rubriek op mijn website. Mijn favorieten van de maand. Aan het einde van elke maand zal ik vijf momenten/dingen/eten opschrijven waar ik blij/ontroerd/enthousiast/gelukkig van werd. Het leven kan af en toe wel een beetje meer happiness krijgen toch?

#1 De zon 
De één-na-laatste week van april was gewoon een beetje zomer! Ik werd hier gewoon helemaal blij van. Lekker met de blote benen en armen rondlopen in de zon of op het strand liggen. Ja, dit had ik echt even nodig na de koude dagen die maart nog had.

#2 Op de fiets
Ja, hier word ik ook zo blij van. Fietsen op mijn racefiets. Dit doe ik het liefst zo vroeg mogelijk in de ochtend. De laatste twee weken van april was ik dan ook regelmatig om half zeven ’s ochtends op mijn racefiets te vinden. Even een stukje van 30-35 fietsen om vervolgens mijn dag te beginnen. Het lekkerste van zo vroeg fietsen vind ik dat het nog totaal niet druk is en je hebt, voordat je eigenlijk echt aan je dag begint al je portie beweging gehad

#3 Bij vier bedrijven uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek
Dit streelt wel een beetje je ego. Ik was de Albert Heijn de laatste tijd een beetje zat, waardoor ik in een opwelling naar vijf bedrijven een sollicitatie had gestuurd. Bij vier van deze bedrijven werd ik ook daadwerkelijk uitgenodigd. Toch heb ik drie van deze gesprekken afgewezen, omdat ik eigenlijk nog niet weg wil bij de AH (het verdient best wel lekker namelijk). Toch gaf het mij een goed gevoel, dat deze bedrijven wel geïnteresseerd in mij waren en echt teleurgesteld klonken dat ik er toch van af zag.

#4 Tijd samen met mijn vriend
Doordeweeks is mijn vriend fulltime aan het werk, waardoor we elkaar alleen in de avonden en weekenden echt zien en praten. Ik kan dan ook zo gelukkig worden als we op een zaterdagmiddag samen naar de stad gaan om een theetje te drinken of op een doordeweekse avond een wandeling in de duinen maken. Quality time noemen ze dat toch?

#5 Mijn Apple Watch
Sorry, ik ben soms een beetje materialistisch. Na lang nadenken heb ik toch besloten om een Apple Watch te kopen. En, ik vind het helemaal geweldig. Ik gebruik ‘m dan ook intensief en vind het leuk om te zien hoeveel calorieën ik heb verbrand of om te zien dat ik alle ringen qua activiteit heb voltooid. Ook leuk: je kan er mee bellen! Handy man!

Waar wordt jij allemaal blij van?

4 Reacties

 • Mama

  Wat leuk deze nieuwe rubriek, leuk idee!
  En tegelijkertijd word je dan nog een keer blij van deze momenten en dingen door ze nog eens terug te halen en benoemen..!.
  Ik werd ook blijj van t mooie weer en voor t eerst fietsen met ons kleinkind Nolan en blij dat ik mijn kinderen zo blij en gelukkig zie en lekker aan t blij ontwikkelen/groeien met partner/ gezin en werk.

  • Anneloes Van 't Klooster

   Dankjewel! Ja dat klopt. Door alles weer op een rijtje te zetten beleef je de momenten weer opnieuw. Voor het eerst fietsen met je kleinkind is inderdaad iets bijzonders en als het dan ook nog zulk mooi weer is! Helemaal geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: