Persoonlijk

Hoe Ziet Mijn Ideale Dag Eruit?

Dagdromen. We doen het allemaal wel eens toch? Ik in ieder geval wel. Vaak zit ik te denken hoe mijn ideale dag eruit zal zien. Ik zeg bewust niet mijn 'perfecte' dag, want ik geloof niet in perfectie. Een ideale dag kan wel. Benieuwd hoe die eruit ziet? Lees het mee. 

07:00: Ik wordt uit mijzelf wakker samen met mijn vriend Thijs. We knuffelen nog even wat in bed en praten over de dag die komen gaat. 

07:30 Tijd om uit bed te komen. Ik trek mijn hardloopkleren aan. Een korte broek met een blauw hemdje van Nike. Even nog wat water drinken, sporthorloge omdoen, haar in een staart en gaan. Ik ren een rondje van 10 km door de duinen met de zon op mijn gezicht.

08:30: Op het pleintje voor ons huis doe ik nog wat even core- en been oefeningen en stretch ik mijn lichaam onder het genot van de zonnestralen die steeds warmer worden. 

09:00: Ik poets mijn tanden en ga onder de douche. Ik trek een mijn korte tuinbroek aan met een wit t-shirt eronder. Het belooft een warme dag te worden vandaag. 

09:15: Nadat ik ben aangekleed en mijn haren heb gekamd drinken Thijs en ik een kopje thee en kijken we samen een filmpje op Netflix. 

10:00: Dan is het tijd om ontbijt te maken. Een lekkere havermoutpap gemaakt in een pannetje. De toppings die ik erop doe passen perfect bij elkaar en zorgt voor een mooie Instagram-waardige foto. 40 likes. Ondertussen kijk ik een vlog op YouTube. 

10:45: Noem me een sucker, maar ik houd van boodschappen doen. Samen met Thijs gaan we naar de supermarkt waar we de boodschappen doen voor aankomende week. Al mijn favoriete groenten en fruit zijn in de aanbiedingen en het brood dat wij regelmatig kopen bij de Albert Heijn is in de aanbieding.

11:30: Thuis ruimen we de boodschappen op en schenken nog een kopje thee in die we gezellig samen opdrinken. 

12:15: Vervolgens gaan we allebei even wat voor onszelf doen. Ik begin met het schrijven van een blog en Thijs is met zijn verhaal bezig. Ondertussen draaien we Paul Simon op de Sonos. Buiten is het lekker warm en de deuren staan open. De vogels fluiten hun liedje.

13:30: We dekken de tafel voor de lunch en eten samen boterhammen van het brood dat nog vers van de Albert Heijn komt.

14:00: Na de lunch gaan we wandelen in de duinen. We maken een wandeling van 1 1/2 uur en gaan vervolgens nog even met onze voeten de zee in, drinken nog wat op het strand en praten over serieuze zaken in het leven.

16:00: Eenmaal thuis gekomen gaan we weer een filmpje op Netflix kijken.

18:00: Tijd om te koken. Vandaag staat volkoren pita's, met zelfgemaakte falafel en lekker veel veggies op het menu. Thijs kookt (dus ik was af).

19:30: Tijd om te lezen. Even wat ontspanning voor het slapen gaan en geen laptop of telefoon. Ondertussen eet ik nog wat fruit en een plakje van mijn zelfgemaakte bananencake.

Dit is dus hoe mijn ideale dag eruit zal zien. Zoals je ziet speelt het zich af in de zomer, want ik het een grote hekel aan de kou. Hoe ziet jouw ideale dag eruit? Heb je daar al eens over nagedacht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: