Persoonlijk

De favorieten van de maand MAART 💚

Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een nieuwe rubriek ‘de favorieten van de maand…..’. Even een moment om stil te staan bij de dingen die je hebt en waar je blij van wordt. Deze favorieten kunnen groot of klein zijn. Heel veel geld kosten of helemaal gratis zijn. Alles is mogelijk, zolang ik er maar gelukkig en blij van word. Kijk je mee?

❤️ Complimenten ontvangen

In mijn ogen geven we elkaar veel te weinig complimenten. Terwijl een compliment ontvangen (of geven) zoiets moois kan zijn. Zo ontving ik afgelopen maand een aantal keer een compliment over mijn werk bij de Albert Heijn. Hoe simpel kan het soms zijn?

❤️ Familie op bezoek

Nadat het in september over was gegaan met mijn relatie heb ik weer extra goed gemerkt hoe belangrijk familie is. In mijn geval, houdt dit onvoorwaardelijke liefde in. Deze maand was nog eens extra bijzonder. Voor het eerst, sinds ik op mijzelf woon, kon mijn oma mijn huisje bekijken. De twee keren hiervoor woonde ik namelijk op de eerste en tweede etage en mijn oma kan geen traplopen. Ik (en mijn oma) waren dan ook extra blij dat ze nu voor het eerst kon zien hoe ik woon.

❤️ Werken in de tuin

Bij mijn kamer heb ik een klein tuintje. Al sinds ik er woon roep ik dat ik geen groene vingers heb en niet zoveel zin heb om in de tuin aan de slag te gaan. Toch ging ik deze maand overstag. Ik was klaar met de rommel in de tuin. Op een zonnige maandagmiddag pakte ik een vuilniszak, bezem en stoffer en blik en ging ik aan de slag in de tuin. Voor ik het wist was ik ruim anderhalf uur verder. Die anderhalf uur was ik helemaal bezig met de tuin en niet met andere gedachten. Dat was een fijn moment.

❤️ Mensen die oprechte interesse tonen

Het tonen van oprechte interesse vind ik één van de mooiste eigenschappen die een mens kan bezitten. Ook deze maand heb ik een aantal keer gemerkt dat mensen echt oprechte interesse tonen in mij. Van een collega die vroeg hoe het allemaal bevalt in mijn nieuwe huis tot een moeder van een oppasgezin die elke keer vraagt naar bepaalde dingen die ik de week daarvoor vertelt had. Ja, hier kan ik echt blij van worden.

Van welke dingen/momenten/gebeurtenissen/herinneringen word jij vrolijk of blij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: