Persoonlijk

De favorieten van de maand Juni

De maand juni loopt alweer op zijn einde. Tijd om weer even stil te staan bij de mooie en leuke momenten van deze maand. Die waren er namelijk volop. Deze maand heb ik mij zo geliefd (en verliefd) en vrolijk gevoeld.

❤️ MIJN SCRIPTIE GEHAALD

Op 3 juni moest ik mijn scriptie inleveren. Een onderzoek waar ik een halfjaar aan gewerkt heb. Deze periode verliep niet geheel vlekkeloos, want ik zat vooral mentaal een beetje in de knoop met mijzelf. Des te bijzonderder (is dat een woord?) vond ik het toen ik hoorde dat ik mijn scriptie gehaald heb. Het verlossende bericht las ik nadat ik klaar was met werken. Het eerste wat ik deed was mijn moeder opbellen (sorry Rich dat ik jou niet eerst gebeld heb ❤️) en ben bijna huilend van blijdschap mijn werk uitgelopen.

❤️ LEVEN IN HET NU

De laatste weken voel ik mij ontzetten goed en zit ik lekker in mijn vel. Nadat ik de knop heb omgedraaid waardoor mijn gehele mindset qua voeding is veranderd ben ik ook minder bezig met voeding. Ik kan meer genieten van de momenten zoals ze op dat moment zijn. Een wandeling door de weilanden met mijn ouders, luisteren naar het gitaarspel van mijn vriend of een Netflixserie kijken. Allemaal momenten waar ik niet bezig was met andere dingen in het leven. Nee, ik was bezig met het moment zelf.

❤️ BACK IN LOVE

In een van mijn vorige blogs heb je gelezen dat ik weer verliefd ben. Ik moet zeggen, wat een heerlijk gevoel is dat. Het gevoel weer ervaren dat je helemaal blij kan worden om de ander te zien, lachen om elkaars stomme grappen maar ook serieuze gesprekken kunnen voeren. Ik geniet er met de volle 100% van. Ja, het voelt fijn om verliefd te zijn. En zeg nou zelf: een jongen die gitaar kan spelen? Wie zwicht daar nou niet voor 🙋🏼‍♀️?

❤️ AFGESTUDEERD

Afgestudeerd? Ja, deze slimme meid heeft gewoon haar Bachelor binnen. Sinds 21 juni mag ik mijzelf dan echt diëtist noemen. Wat vier jaar geleden (toen ik aan de opleiding begon) als verre toekomstmuziek is nu dus werkelijkheid. Als een echte nerd heb ik alles gewoon in 1 keer gehaald en dat terwijl ik, weet niet hoeveel keren, de gedachte had om te stoppen met de opleiding. Maar deze girl heeft het gewoon gerockt!

❤️ WIJ WILLEN JE HOUDEN

Nu mijn studie ten einde loopt vond ik het ook wel tijd voor een nieuwe baan. Ik solliciteerde bij de Ekoplaza en werd aangenomen. Met lood in mijn schoenen ging ik naar de Albert Heijn om mijn ontslag in te dienen en dit was het antwoord dat ik kreeg: nee, dat gaat niet gebeuren. Wij laten jou niet weggaan. Zo geschiedde, want ik ga nu meer uren bij de Albert Heijn werken en ga in dit bedrijf ook doorgroeien. Mijn Albert Heijn hartje maakte wel een sprongetje hiervan, want diep van binnen wou ik de Albert Heijn nog niet verlaten.

De bovenste foto is gemaakt op de kinderboerderij. Op de dinsdagochtend pas ik bij een gezin op en die wonen vlak bij de kinderboerderij. Op een zonnige dinsdagmorgen ging ik met het oppaskindje naar de kinderboerderij en daar kwam ik dit schattige varkentje tegen. Daar werd ik stiekem intens blij van (ook van het spelen op de kinderboerderij in de grote zandbak, met water).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: