Persoonlijk

De favorieten van de maand juli

Oké, het duurt nog we even voordat juli voorbij is. Toch wil ik alvast stilstaan bij de favorieten van deze maand. Net zoals vorige maand bracht juli weer leuke dingen op mijn pad waar ik blij en gelukkig van word. Kijk en luister gezellig mee!

❤️Eten

Afgelopen maand heb ik iets gegeten wat ik onwijs lekker vond. Je zult het niet geloven, maar het is een stuk vlees: zelfgemaakte kipschnitzel. Gemaakt door mijn lieve Richard. Lekker krokant, mals van binnen en ook niet geheel onbelangrijk: eten in goed gezelschap. Een fijn gevoel om weer van eten te kunnen genieten.

❤️Diploma uitreiking

Mijn Bachelor of Science is binnen hoor. Op 9 juli heb ik mijn diploma Voeding en Diëtetiek in ontvangst mogen nemen. Een prachtige dag waar ik volop van genoten heb vanwege de feiten dat ik het mocht vieren met de mensen waar ik van houd en dat ik ontzettend trots ben op mijzelf.

❤️Andere inrichting

Eens in de zoveel tijd krijg ik kriebels om mijn kamer weer anders in te richten. Meubels worden anders neergezet en alles wordt weer even grondig gestoft. Ik kan daar soms zo blij van worden om mijn kamer anders in te richten. Het gevoel dat je in een nieuw huis zit.

❤️Fietsen

Mijn racefiets heb ik een lange tijd niet meer gebruikt, maar nu ik 1 of 2 keer in de week naar ‘S -Gravenzande moet (eigenlijk wil) fietsen om samen met Richard te zijn is mijn racefiets nu mijn favoriete vervoersmiddel. Het is op de fiets sneller dan met het OV en nu het (vaak) lekker weer is, geeft het mij ontzettend veel ontspanning om lekker door de duinen te fietsen. Muziek op en gaan!

❤️Muziek

Dit liedje luister ik regelmatig. Ik vind het een heerlijk lied om naar te luisteren. Voel ik mij ietwat gespannen of opgefokt, dan luister ik naar dit lied. Ik word er gewoon heel rustig van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: